Fizetés

Most bővebben is tájékozódhat a webáruházban lehetséges fizetési módokról. Jelenleg 4 féle opcionális fizetési lehetőség közül választhat, a készpénzes, átutalásos, bankkártyás valamint utánvétes fizetés is lehetséges. A megfelelő szállítás-fizetési párosításokról a részletezőben tovább olvashat.

Készpénzes fizetés – személyes átvétel üzletünkben

Készpénzes fizetést személyes átvételnél lehet igénybe venni, ahol a számla értékét kollégánknál kell kiegyenlíteni. Miután munkatársunk a számlát és az összekészített árut átadja, kérjük tételesen ellenőrizze a csomag tartalmát a számlán szereplő sorokkal, mert a távozás után hiányra vonatkozó reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni.

Gyertya-Sziget – Acer Kft.
Üzlet: 9200 Mosonmagyaróvár Szent István király u. 117.

Átutalás – személyes átvétel és házhoz szállítás

Az átutalásos fizetési módot mind a személyes átvétel, mind a házhozszállítás esetében igénybe lehet venni. A rendelés ellenértékét a megrendelés visszaigazoló e-mailben található számlaszámra kell átutalni a rendelés kiküldése előtt.

Számlatulajdonos: Acer Kft.
Számlaszám: 12092000-00156622-00100005
Raiffeisen Bank
IBAN: HU24 1209 2000 0015 6622 0010 0005
SWIFT:UBRTHUHB

Bankkártyás fizetés
Jelenleg nincs lehetőség bankkártyás vásárlásra.

Utánvétel – házhoz szállítás
A vásárlók saját bevallásuk szerint az utánvétes házhoz szállítást kedvelik a legjobban a mindenkori fizetési módok közül. A megrendelt termékeket a futár az otthonába szállítja, amelynek ellenértékét a helyszínen kell kiegyenlíteni.